Prva predstavitev prodaje lipicancev

V soboto, 18. septembra, ob 11. uri bo v prireditveni jahalnici Kobilarne Lipica prva predstavitev prodaje lipicancev iz Lipice v letu 2021.

Dogodek bo namenjen vsem ljubiteljem lipicanskih konj in konjeništva, prav posebej pa rejcem, strokovni javnosti in vsem, ki se zanimajo za nakup lipicanskih konj in želijo ob nakupu lipicanca še dodatno obogatiti svoje znanje na področju lipicancev.

Predstavljeni bodo različni lipicanski konji z letošnjega seznama konj za prodajo. Obenem vam bomo predstavili način prodaje konj, ki bo potekal preko spletnega prodajnega kataloga.

Prijazno prosimo za potrditev udeležbe na naslov info@lipicanec.si do sobote, 18. septembra, do 9. ure, saj vam bomo lahko le tako zagotovili brezplačen vstop v Kobilarno Lipica in ogled predstavitve.

Za udeležbo na dogodku velja PCT pogoj. Dogodek bo potekal skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za ohranjanje zdravja. Zaradi ukrepov za preprečitev širjenja epidemije Covid-19 bo v prireditveni jahalnici na voljo manjše število sedežev, zato predlagamo, da svojo udeležbo potrdite čim prej in si tako zagotovite spremljanje predstavitve.

Obenem vam sporočamo, da bomo vse zainteresirane za nakup, ki bodo svoj interes izkazali na naslov info@lipicanec.si, po elektronski pošti posebej obveščali o začetku prodaje, objavi spletnega prodajnega kataloga lipicancev in nadaljnjih korakih postopka za prodajo konj, tudi v primeru, da se prve predstavitve prodaje lipicancev 18. septembra ne boste mogli udeležiti.

Več informacij:

T: 041 750 728

E: info@lipicanec.si

I: www.lipicanec.si

Kobilarna Lipica

Na vrh